1. Waarom kiezen voor een operatie?

Iedere vrouw is uniek, iedere vrouw is mooi en daar valt geen moment over te twisten. Vaak verandert ons lichaam door de jaren heen. Dit kan komen door schommelingen in gewicht, het ouder worden of na (meerdere) zwangerschappen. Bepaalde kleinere onzekerheden kunnen worden opgelost door af te vallen en/of sporten, maar dit kent zijn beperkingen. Een operatie in de vorm van plastische chirurgie kan hier een blijvende oplossing voor bieden.

2. Waarom zou ik voor Nava Surgery kiezen?

Allereerst is het belangrijk dat u met vertrouwen achter uw keuze kan staan. Dat u hebt gekozen voor een mooier, bomvol zelfvertrouwen, gezondere versie van jezelf. Bij Nava Surgery kan je altijd jezelf zijn en kan je al je wensen zonder enige waardeoordeel bespreekbaar maken.

Bij Nava Surgery staat je gezondheid op nummer 1! Plastische chirurgie is in de meeste gevallen van onze dolls geen medische ingreep, zoals een brandwondencorrectie of een hazenlipcorrectie, maar een cosmetische ingreep. Maar ook cosmetische ingrepen brengen risico’s met zich mee. Nava Surgery (trip) zal goed in kaart brengen hoe je gezondheid voor de operatie is en zal ervoor zorgen dat je in je beste conditie de operatiekamer in gaat, uit komt en na een herstelperiode weer thuis bent bij je familie. Wij voorkomen verrassingen zoals dat je 1 dag voor de operatie erachter komt dat dit helemaal niet door kan gaan vanwege een kleinigheid wat eenvoudig kon worden opgelost. Het begint bij Nava Surgery met een vrijblijvend intakegesprek. Hierbij kan je je wensen kenbaar maken en zullen wij bespreken wat voor opties het beste bij je passen.

Mocht u kiezen voor Nava Surgery dan zal u altijd een pre-operatieve screening krijgen van onze huisarts. Dit zal bestaan door gezondheidsformulieren, bloedonderzoek en op indicatie/wens een lichamelijk onderzoek. Deze screening moet vroegtijdig gebeuren, zodat er genoeg tijd is om eventuele afwijkingen verder te analyseren of corrigeren bijvoorbeeld met medicijnen. Mochten er voor sommige afwijkingen verdere onderzoeken in het ziekenhuis zijn, dan zal onze huisarts u doorverwijzen. Onze huisarts zal ook een eerlijk advies geven over jouw gewenste ingreep.

Nava Surgery zal je op meerdere vlakken voorbereiden voor je operatie. Wij zullen je mentaal en lichamelijk goed voorbereiden. Tevens zorgen wij dat je een zo compleet mogelijk financieel overzicht op tijd krijgt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Als je gezondheid op nummer 1 staat dan kies je voor Nava Surgery!

3. Voor welke arts moet ik kiezen?

Een keuze maken voor een arts blijft een bijzondere beslissing. Deze arts zal jouw leven in de betere zin voor altijd veranderen. De meesten hebben een voorkeur op basis van de resultaten van een arts die je op de sociale mediakanalen volgt, of vanwege ervaring bij een naaste, maar soms heb je ook geen idee welke artsen opereren.

Er zijn echter meerdere factoren die bepalen welke arts je uiteindelijk zal opereren. Dit zijn aspecten zoals je BMI, je gewenste ingreep, bepaalde operatietechnieken en jouw gezondheid.

Om een keuze te maken is het ook belangrijk duidelijk te zijn wat je mooi vindt en wat je wilt laten doen. De artsen zijn allen afzonderlijk gespecialiseerd in bepaalde ingrepen en looks. Wij kunnen aan de hand van de boven genoemde factoren samen kijken naar welke arts het beste bij je past. De uiteindelijke keuze maakt u uiteraard zelf. Ons advies blijft om zoveel mogelijk research te doen naar uw gekozen arts. 

Heb je nog twijfels over welke arts je moet kiezen? Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan en dan zullen wij samen naar uw wensen en mogelijkheden kijken. 

4. Hoe weet ik of de gekozen arts een goede arts is?

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: research, research en nog een keer research. Research de ingrepen wat u wilt laten uitvoeren, dus de risico’s en mogelijke complicaties. U gaat research doen om een arts uit te kiezen. Nadat u een arts heeft uitgekozen gaat u research doen. In Facebook groepen of op Instagram zult u veel ervaringen kunnen vinden. Wees objectief en aarzel niet om je vragen/twijfels te bespreken. De algemene gegevens en certificaten van de artsen kunt u vinden op SODOCIPRE. 

5. Wat kost een operatie?

Een van de meest gestelde vragen is: Hoeveel kost het? Net zoals in Nederland hanteert elke arts een eigen prijs. Dus om weten wat uw prijs zal zijn bij de gekozen arts, moeten wij een zogenoemde “quote” (offerte) opvragen. Wij kunnen een quote voor u aanvragen bij de artsen en voor u uitwerken. Deze kunt u onder “quote” bestellen.

6. Wat zijn de begeleidingskosten van Nava Surgery trip?

Nava Surgery trip hanteert een all-in prijs van €650. Dit zijn kosten voor de begeleiding tot na de operatie door Nava Surgery. Eventueel bijkomende kosten zijn recept kosten, bloedonderzoek, COVID testen en medische hulpmiddelen.

7. Zou je een korte beschrijving kunnen geven van een trip?

Wij vliegen heen, afhankelijk van de groep, mee met 1 of 2 begeleiders vanaf luchthaven Schiphol of Brussel Airport naar de Dominicaanse Republiek. Wij vergezellen je naar je medische afspraken. Deze afspraken omvatten alle consulten met de artsen, pre-operatieve screening, de dag van je operatie en de postoperatieve controles waarbij je arts aanwezig is. Na de operatie zullen wij met regelmaat je beloop in de gaten houden. Bij twijfels kunnen wij zeer laagdrempelig overleggen met de artsen in de Dominicaanse Republiek. Een eventuele tweede mening kunnen wij dan ook altijd aan onze eigen arts vragen. Wij regelen je terugreis naar Nederland, zodat je zo stressvrij mogelijk kan reizen. 

8. Wat kan ik verwachten van de aftercare bij Nava Surgery trip?

Bij het kiezen voor Nava Surgery trip kan je tot 28 dagen na de operatie rekenen op een advies, beoordeling of indien nodig een vervolgbehandeling. Let op, bij het kiezen voor Nava Surgery plug is dit niet inbegrepen! 

9. Zou je een korte beschrijving kunnen geven van de plug?

Het grote verschil tussen een trip en plug is dat wij je bij de plug voorbereiden voor je operatie (denk maar aan arts uitkiezen, deposit procedure, pre-operatieve onderzoeken in Nederland, benodigdheden lijst, Recovery House advies etc.), maar dat jij zelfstandig zonder onze begeleiding de trip gaat maken. Ook voor je terugkeer naar Nederland regel je dit allemaal zelf, ook je (medische) aftercare

10. Wat kan ik verwachten van de aftercare bij Nava Surgery plug?

Nava Surgery plug verleent geen (medische) aftercare. Wenst u wel onze aftercare kies dan voor Nava Surgery trip.